Lars Johan i parken

mandag, januar 30, 2006

Et vintereventyr..I dag var mamma og jeg på tur til Ullevållseter. Først satt vi på en buss, og så var jeg i vogna og venta, og så satt vi på en annen buss. Det er spennende å kikke ut av vinduet. Da vi var fremme, begynte mamma å gå, og jeg tok meg en dubb i vogna. Det var ganske langt å gå, og det var bratte bakker. Her er vi på vei opp. Jeg har det godt og varmt inne i skinnposen min. Da vi kom frem snakket mamma noe om et mareritt - for huset var stengt og det var kaldt ute. Men jeg fikk melk og ble god og mett. Og så gikk vi ned igjen.. Vi reiste på bussene igjen, og jeg fikk kikke enda mer ut av vinduet. Da vi kom hjem fikk jeg leke masse og spiste gulrotmos til middag. Lurer på hva vi skal finne på i morgen ?

lørdag, januar 28, 2006

Tuller og tøyser på pappas fang !

Jeg elsker å tulle å tøyse på fanget til pappa. Her koser jeg meg også med Lambi-lammet mitt. Det er så mykt og godt. Denne uka fikk jeg min aller første tann. Det er visst ikke så lett å ta bilde av den enda.. Mamma ville ikke prøve. Men jeg smiler likevel altså !r

mandag, januar 23, 2006

Pappa har bursdag i dagPappa har bursdag i dag! Vi hadde en koslig frokost sammen alle tre. Jeg hjelpte pappa med å åpne gaven hans fra meg :-) Nå i ettermiddag har vi vært på kafé. I kveld tror jeg at mamma og pappa skal spise noe godt. Men da har jeg kanskje lagt meg..

søndag, januar 22, 2006

lørdag, januar 21, 2006

Se min lue..!

Altså - det er en ting som er klart. Jeg fryser ikke selv om det er kaldt ute.. For jeg har så mange gode luer. Tenkte faktisk at vi ville vise de frem. Enkelt å ta på og av. Enkelte er veldig gode å spise på også :-) Og vi begynner:


Denne gode luen har mamma strikket til meg. Flere av vennene mine har samme luen. Kjempegod i skinnposen !


Denne fine luen er det mormor som har laget til meg. Er jeg ikke fin i den kanskje ?


Denne artige luen fikk jeg av fadder Hildegunn. Jeg syns den er veldig morsom, men vi må vente bittelitt til jeg har blitt litt større i hodet.Denne luen har bilde av en hund på og jeg brukte den masse før. Den har visst begynt å bli litt liten. Det som er gøy med den er at jeg klarer å knytte opp snorene !

Det er godt med varme luer når det er kaldt ute. Denne er god og varm !


Mamma har strikket alpelue til meg, og onkel lagde dusken. Flink onkel jeg har ;-)

Denne fine luen fikk jeg av farfar og Monique.

Og til slutt; denne bamse-lua. Søt og god.

tirsdag, januar 17, 2006

Jeg elsker å bade !
Jeg syns det er så stas å bade ! I dag badet mamma meg. Jeg fikk leke en stund med denne anda. Den var så gul og fin. Jeg spreller og sparker slik at det blir veldig vått på badet..

søndag, januar 15, 2006

tirsdag, januar 10, 2006

Tur til Ikea

I dag var vi på tur til Ikea. Mamma og pappa skulle se på litt av hvert. Jeg digger Ikea. Det er så mye morsomt å se på, i tillegg har mamma alltid med noen små leker til meg. Her er vi ved inngangen til møblene og jeg er allerede våken. Kan ikke sove nå nei !

Her hjelper jeg til med å se på hyller til gangen. Jeg har forskjellige idéer men det spørs om mamma og pappa forstår hva jeg mener.

Denne veggen var så kjempefin. Knallrød !

Å - denne sengen var fin omg myk. Jeg sjekker prislappen..

Tror jeg blir her litt jeg.. Slik seng vil jeg ha ;-)


søndag, januar 08, 2006

onsdag, januar 04, 2006

Det er så moro på kafé

I dag var jeg om mamma på kafétur. Det er vi egentlig ganske ofte. Vi treffer venninnene til mamma og mine små venner.. I dag hadde jeg med en bok som var kjempegod å tygge på.

tirsdag, januar 03, 2006

Jeg har fått lekegrind

Mamma og pappa har tenkt på at jeg kanskje begynner å krabbe rundt i leiligheten snart. Derfor kjøpte de en sånn lekegrind til meg, for at de skal vite hvor de har meg når de ikke kan følge med på meg. Den er kjempefin, og jeg har fått plass til mange av kosedyrene mine i grinda.

mandag, januar 02, 2006

Jeg prøvesitter tripp-trapp-stolen minJeg prøvesitter den nye tripp-trapp-stolen min ! Her skal jeg sitte og spise grøt snart. Det var moro å komme litt opp i rommet.

søndag, januar 01, 2006

Lars Johan 31 uker

Det er nyttårsaften !


Det er nyttårsaften, jeg har akkurat kommet hjem fra juleferie - og det ligger en julegave og venter på meg. En kjempefin elefant !!

Vi er i nyttårsselskap hos gode vennerJeg våknet ikke av rakettene engang..