Lars Johan i parken

mandag, februar 27, 2006

Jeg bader

Jeg bader. Det er så gøy. Jeg har fått en badeleke av onkel og tante. Det er en skilpadde som er inne i en ball. Veldig fin.

Jeg spiller piano

I dag var jeg, mamma og mormor på besøk hos oldefar. Han har piano, og det måtte jeg selvfølgelig prøve nå som jeg har blitt så stor og interessert i musikk. Inspirert av gitarseansen hos onkel, klimpret jeg ivrig på pianoet. Syns det er spennende med så fine lyder.

søndag, februar 26, 2006

fredag, februar 24, 2006

Det var gøy med gitar !

I dag var jeg på besøk hos onkel og tante. Det er så gøy å være sammen med dem. I dag viste onkel meg hvordan man spiller på gitar. Det var veldig interessant. Jeg måtte prøve litt selv også. Når jeg blir større så kan kanskje onkel lære meg hvordan man spiller.

søndag, februar 19, 2006

tirsdag, februar 14, 2006

På il Moro

Jeg er med mamma og pappa på kafé. Jeg digger il Moro. Spesielt lampene er kjekt. Skulle vel egentlig ligge og sove i vogna mi mens mamma og pappa drakk kaffe, men det var så gøy å være oppe.

mandag, februar 13, 2006

Mine to første tenner

Det er ikke så lett å se, men her er altså de to aller første tennene mine ! Den til høyre på bildet kom den 24. januar og den til venstre på bildet kom 3.februar.

søndag, februar 12, 2006

lørdag, februar 11, 2006

Nye smokker !

Jeg må bare få sagt det. Det er så godt med smokk.. Mamma har vært på butikken og kjøpt to nye smokker til meg. En til å ha i senga og en til å bruke ellers. Jeg får mest lov til å ha den når jeg skal sove. Men kan jeg klare det, så vil jeg aller helst ha smokk hele tiden..

fredag, februar 10, 2006

Jeg gjemmer meg for mamma og pappa


Jeg har begynt å åle meg rundt omkring på gulvet. Jeg drar meg frem etter hendene og jeg står og gynger frem og tilbake. Jeg har ikke helt skjønt den greia med krabbinga. Men det jeg har peiling på er borte-titt-tei-leken ! Her hadde jeg gjemt meg for pappa og mamma. De så bare tærne mine som stakk ut under senga. Da de lurte på hvor Lars Johan var hen, så lå jeg først og lo under senga - men så klarte jeg ikke å holde meg. Jeg måtte bare titte frem !

søndag, februar 05, 2006

fredag, februar 03, 2006

Jeg smaker på brød for første gang
Jeg smaker på brød for første gang. Det var kjempegodt å gnage på en brødskalk. Jeg fikk tann nummer to i dag. Den stikker så vidt ut, men det blir visst vanskelig å ta bilde av den på en stund. Det er nemlig ikke alltid at det er så gøy å vise frem tennene sine.

onsdag, februar 01, 2006

8 mnd kontroll på helsestasjonen

I dag var jeg og mamma på helsestasjonen på 8 mnd kontroll. Jeg veide 7593 gram og var 67 cm lang. Jeg liker helsesøster kjempegodt for hun snakker så koslig til meg. Jeg lekte på en matte, og så sjekket de hørselen min. Så snakka mamma og helsesøster masse om meg mens jeg lekte videre..