Lars Johan i parken

onsdag, mars 29, 2006

Vitale mål

Vi har vært på helsestasjonen i dag, og jeg har blitt 7800 gram og 69 cm. To centimetre lengre siden sist. Så det går oppover folkens ! Siden jeg har begynt å stå og åler meg rundt, fikk jeg noe som jeg har hatt bruk for lenge - nemlig et par skinntøfler. De er kjempefine, med løve på. Jeg skal vise dere dem en annen dag.

Lars Johan 10 mnd 29. mars 2006
I dag er jeg 10 mnd gammel, og jeg har fått ei ny tann. Den er nede ved siden av de to jeg hadde fra før. Mamma og pappa syntes det var moro å oppdage en ny tann i dag. De har kikka masse oppe, men der lurte jeg dem litt ;-) I dag har tante Runa bursdag. GRATULERER MED DAGEN, TANTE ! Håper du får en fin dag ! Nå skal jeg og mamma ut og gå tur, og så skal vi opp til helsestasjonen for å se om jeg har blitt større på den siste måneden. Jeg kan gi rapport senere !

søndag, mars 26, 2006

Lars Johan 43 ukerOnkel Emmanuel har bursdag i dag. Joyeux anniversaire :-)

lørdag, mars 25, 2006

På besøk på Nordstrand
I dag var jeg, mamma og farfar på besøk hos Helga med familie på Nordstrand. Pepsi tok noen fine bilder av meg og farfar.

tirsdag, mars 21, 2006

Jeg står i lekegrinda for første gang


I går reiste jeg meg opp selv for første gang. I dag har jeg gjort det mange ganger. Her klarer jeg det for første gang i lekegrinda. Jeg er så stolt når jeg er oppe og står !

søndag, mars 12, 2006

tirsdag, mars 07, 2006

Lars Johan og EvaJeg er så glad i Eva. Her er vi sammen på Munch-museet.