Lars Johan i parken

lørdag, april 29, 2006

Lars Johan 11 mnd 29. april 2006
Jeg er elleve mnd gammel i dag. Jeg veier 7683 gram og er 72 cm lang.

fredag, april 28, 2006

På Ikea i dag


Vi var på Ikea i dag. Jeg er veldig glad i stedet. Syns det er så masse gøy å se på der. Jeg har jo figurert på en rekke bilder derifra tidligere i år (som noen av dere kanskje så i januar..) Her har vi akkurat kommet inn, og jeg måtte vise mamma og pappa hvor stor jeg er i dag. Kjempestor :-)

tirsdag, april 25, 2006

fredag, april 21, 2006

På tur i Slottsparken


Her er jeg og Thomas i Slottsparken. Det var kjempefint vær, så vi og mamma og mammaen til Thomas var på Åpent Bakeri. Etterpå trilla vi gjennom Slottsparken på vei hjem.

søndag, april 16, 2006

lørdag, april 15, 2006

På kafé

Da vi hadde gått hele veien langs Akerselva, kom vi hjem, og da våknet jeg. Vi var på kafé og pappa kom også. Her drikker vi kaffe og kikker ut av vinduet.

Ut på tur og veldig trøtt

Jeg og mamma var ute og trilla i dag. Vi gikk tur langs Akerselva. Men jeg var veldig trøtt, så jeg måtte ta meg en blund.

Jeg får påskeegg


I dag fikk jeg mitt første påskeegg. Inni egget var det tre små dyr; en pus, en hund og ei høne. Også var der en tutekopp med le Petit Prince på og ei Petit Prince-skje. Veldig spennende. Tutekoppen har jeg brukt allerede, og jeg har lekt litt med dyrene også.

torsdag, april 13, 2006

Jeg vinker hade


Jeg har lært meg å vinke, og her vinker jeg til mormor den dagen vi dro fra Sunnmøre. Rett etterpå så viste jeg mamma og mormor at jeg kan å krabbe også. For aller første gang..

søndag, april 09, 2006

Jeg lekerJeg leker at jeg sitter i en liten båt. Vi synger Ro, ro til fiskeskjær og Ro, ro, ro din båt ! Mormor drar meg rundt og det er kjempestas.

Lars Johan 45 ukerfredag, april 07, 2006

Jeg spiller med sleiv og lokk


Mamma synger sangen om Åkken Bom til meg. Jeg ville prøve å spille litt jeg også. Mormor kom med disse fine instumentene til meg. Og det var gøy å spille !

tirsdag, april 04, 2006

mandag, april 03, 2006

Jeg har fått plass i barnehage !Jeg har fått plass i barnehage ! Mamma og pappa snakket noe om å vinne i Lotto.. Og de var så glade i ansiktene sine. Skjønte det ikke helt. Det var visst noe om at det var veldig vanskelig å få plass. Men jeg fikk i alle fall plass jeg :-) Vi har ikke fått brev i posten enda, men mamma forteller at jeg skal gå i barnehagen. Det er lenge til enda. Om fem måneder blir jeg barnehagegutt!