Lars Johan i parken

mandag, mai 29, 2006

Jeg spiser lunchKl. 13.00 Jeg spiser lunch sammen med pappa. Jeg spiser makrell i tomat på brødet. Og det er så godt !! Første gangen jeg smaker det i dag, og dette vil jeg gjerne få mer av. Ikke rart mamma og pappa syns jeg er en liten solstråle.

Jeg får melon til dessert


Jeg spiste pasta til middag i dag. Og til dessert fikk jeg favoritten min - honningmelon. Nam, nam. Spiste opp alt jeg fikk. Men plutselig så begynte jeg å bli litt snufsete. Tror jammen at jeg har blitt forkjøla.

Vi åpner gaver

Følger interessert med når pappa leser kortet fra Nannie

En av gavene fra Besta


En av gavene fra Nannie

Vi leser kortet fra onkel Emmanuel og tante Chiara og Lisa og Andrea. Jeg gleder meg til å prøve de fine klærne !

Jeg tester hammeren. Dette var moro.

Jeg syns det var så stas å få klokkespill fra onkel Stian og tante Runa. Jeg tok fatt i stikkene og spilte med en gang. Og så fine farger ! Bilen og ballen skal jeg leke mer med i morgen.

Geita har jeg allerede tatt i bruk. Her på bildet har jeg akkurat snappet den opp fra utstillingen og slengt den under bordet. Jeg er på vei ned for å hente den nå. Se så fine dyr jeg fikk av Kajsa og Herman.


Jeg følger interessert med og vil holde selv når mamma leser kortet fra Besta.

Jeg har fått så mange fine gaver. Tusen takk til alle sammen.

Jeg vil ikke ha hatt på hodet !Mamma og pappa ville at jeg skulle ha denne hatten på hodet mens vi blåste ut lyset på kaken og sang bursdagssang.. Men det ville jeg i hvertfall ikke !!

Jeg spiser bursdagsmuffinsJeg spiser bursdagsmuffins. Mamma har laget en sort med eple og kanel og en sort med sjokolade. Jeg likte eple best. Først så blåste jeg ut lyset på muffinsen min sammen med mamma mens pappa filma. Det er derfor vi ikke har bilde av det.. Men en veldig søt film som jeg skal se når jeg blir stor kanskje. Her forteller mamma tullehistorier om dyr som sier mjau og mø og bæ og nøff, mens pappa tar kjempemange bilder.

Klar for senga etter min første bursdag19.30 Nå er jeg trøtt og lei av dagen. Med littegrann feber og snørrete nese. Skal bli godt å gå og legge seg nå.

Lars Johan 1 år 29.mai 2006

Gratulerer med dagen, Lars Johan

Gratulerer med dagen, Lars Johan !

Nå er det 1 år siden du så dagens lys på Ullevål sykehus. Du var 3386 gram og 48 cm. Det har vært et år fylt av minnerike opplevelser sammen med deg. Det alvorsfulle blikket ditt, den første gangen du smilte, den første gangen du sa mamma.. Da du rullet rundt for første gang. Den første smaken av melk. Da du reiste deg opp, de første skrittene med hjelp av mamma og pappa. Da du viste hvor stor du var. Den første gangen du var på gresset. Møtet ditt med oldefar. Dåpsdagen din.
Vi har trilla mange turer, vi to. Vi har vært på kino sammen, på flyturer til Brussel og til Sunnmøre. Mange koslige besøk med små venner og mammaene deres på kafé. Perletreff med Toril og Eva. Sangtreff med Marit og Brage. Trilleturer med Elisabet og Julia, og med Janne og Thomas.
Nå er permisjonen til mamma over, og snart skal hun ut og fly. Selv om mamma ikke er hjemme, så vil hun alltid tenke på deg. Sover du godt ? Drømmer du ? Har du sparket av deg dynen ? For deg er hver dag et eventyr. Nye ting å utforske, nye smaker, nye ting å mestre. For mamma er det deg som er selve eventyret. Jeg gleder meg over å dele tiden min med deg, og jeg gleder meg til alt vi skal oppleve sammen i året som kommer.


Det aller første bildet. Du er 3 timer og 11 minutter gammel.

søndag, mai 28, 2006

Vi feirer 1 års dag !

I dag feira jeg bursdagen min. Jeg var sammen med mamma og pappa, Tommy, Elisabet og Júlia, Marit og Brage, fadder Hildegunn, Toril og Craig, Oscar og Eva.
På menyen var det pølser med brød og lompe, gulrotkake, muffins, jordbær og melon. Jeg spiste masse melon. Og jeg pakka opp mange kjempefine gaver. Under ser du bilde av mine små venner, når jeg blåste ut lys på muffinsen min og gulrotkaka (pappa hjalp meg bare littegrann..), og når jeg pakker opp presanger. Det var veldig spennende. Se på meg når jeg tester den nye gåbilen min som jeg fikk av Hildegunn ! Júlia likte den også kjempegodt. Bare vent - om noen dager når jeg får trent litt så skal jeg "rælle" rundt i leiligheten !


Lars Johan 52 ukerlørdag, mai 27, 2006

Eva 1 år i dag !Venninna mi er 1 år i dag. Her er jeg og Eva sammen. Vi sitter og filosoferer litt begge to.

onsdag, mai 17, 2006

Jeg feirer 17. mai for første gang

Kl. 11.00 Det er 17 . mai og jeg har fått på meg kjempefin festdrakt og nye sko. Jeg har med meg flagget mitt og trompeten. Jeg og mamma skal ut på tur. Jeg sover i ca. en time.

12.15 Jeg er våken og vi treffer pappa på Il Moro. Vi tøyser og tuller og spiller på trompet.


13.00 Jeg spiser lunch på Il Moro. Hadde ikke lyst å gi fra meg flagget mitt mens jeg spiste..

13.45 Her sitter jeg i vogna mi på vei til San Leandro. Der skal vi spise tapas og hilse på franske venner.

14.15 Jeg sjekker utvalget i tapas-disken. Sikkert mye godt her. Jeg kan anbefale toasten som jeg spiste. Kjempegod og akkurat passe størrelse :-)

15.30 Foran Slottet på vei hjem fra Tapasen.

15.30 Andre veien. Utsikt over Karl Johans gate. Nå begynner jeg å bli litt trøtt altså.. Så nå tar jeg meg snart en blund.

17.00 Jeg er våken og på Il Moro igjen. Jeg smaker på min aller første iskrem. Det er hjemmelaget italiensk vaniljeis.

Det var godt, men jeg vil gjerne holde skjeen selv !


Se så fin drakt jeg har. Den har jeg fått av mormor :-)

Jeg koser på mammas fang


19.00 Jeg spiser kveldsmat.


19.30 Jeg bader. Nå skal det bli godt å gå og legge seg snart. Natta alle sammen.