Lars Johan i parken

torsdag, august 31, 2006

onsdag, august 30, 2006

På lekeplassenMamma og jeg, Andrea, Lisa, Emmanuel og Chiara er på lekeplassen. Det var gøy å leke i sanden. Og masse å titte på..

Mammas store guttI dag kom mamma. Både liten og stor syns det var helt supert. Se så stor gutten min er :-)

mandag, august 28, 2006

Andrea og jeg sjekker kjøleskapet


Tur til Brussel

Jeg og pappa og farfar reiser til Brussel. Jeg og pappa skal være i Brussel en uke. mens mamma kommer på onsdag og blir til fredag. Tante Chiara og onkel Emmanuel, Lisa og Andrea kom også til Brussel i dag. Vi gleder oss til å være sammen med familien vår.

onsdag, august 23, 2006

Jeg snakker i telefon

I dag var vi på kafé sammen med Janne og Thomas. Her snakker jeg i Janne sin telefon. Veldig gøy med telefoner. Men det skal helst være ordentlige telefoner.

tirsdag, august 22, 2006

Lars Johan og Júlia

I dag traff vi Elisabet og Júlia, naboene våre. De skal flytte til Barcelona i morgen. Vi har en liten fotosession i bakgården. Masse plass å boltre seg på her. Vi kommer til å savne dem, og håper de kommer tilbake neste sommer.

tirsdag, august 15, 2006

I bilen på vei hjem

Her er jeg veldig trøtt, men mamma holder meg våken så jeg ikke skal sove på vei hjem fra oldefar. Skal visst sove når jeg kommer hjem..

Jeg spiller piano og ser i bokI dag var vi på besøk hos oldefar. Onkel Stian, tante Runa, mormor og mamma var også der. Jeg er glad i å spille på pianoet. Det gjør jeg hver gang jeg er der på besøk.

mandag, august 14, 2006

Kajsa og Lars Johan

Jeg er så glad i Kajsa. I dag var jeg og mamma på besøk hos Siri, Kaare-Dag, Kajsa og Herman. Katrine var også der. Vi spiste middag og hadde det veldig kjekt.

Jeg bader i balje ute


Mormor lagde til balje med vann og jeg bader ute. Kjempegøy !

søndag, august 13, 2006

Bursdagen til onkel Stian

Jeg flyr - tuller og tøyser med mamma i hagen !

Vi spiser bursdagslunch med onkel Stian, tante Runa og mormor. Skalldyr, og kaker til dessert.


Jeg tar bilde av mormor.

På vandring i hagen.


Jeg har lånt tante Runa sin lekre sølvveske.

lørdag, august 12, 2006I dag feiret vi bursdagen til onkel Stian. Jeg pynta meg i fin pilotskjorte, og spiste med ordentlig gaffel i selskapet.

fredag, august 11, 2006

Vi reiser med bil til Sunnmøre

Her holder pappa og Xavier på å laste bagasjen inn i bilden. Vi skal kjøre til Skodje i dag. Dit kommer mamma også i kveld med fly etter jobb. Jeg og mamma skal være der til neste uke, mens pappa og vennene skal kjøre til Geiranger og hjemover på søndag.

Her er jeg klar til avgang.


En liten matpause på veien.


Jeg ble trøtt og blunder litt.

Bleieskift må til !

Veldig trøtt nå, pappa. Er vi framme snart ?

Vi hadde en fin tur, men det var veldig langt å kjøre.

torsdag, august 10, 2006

På tur i byen

Vi er på tur i sentrum. Her snakker visst pappa med mamma, som er på tur hjem fra jobb med flytoget.

onsdag, august 09, 2006

Titt-tei

Jeg leker titt-tei med Xavier.

mandag, august 07, 2006

Besøk fra BelgiaI dag kom pappas gode barndomsvenner Nicole og Xavier på besøk fra Belgia. De skal være her ei uke, og vi gleder oss over det. Vi tar trikken til sentrum for å hente leiebil. Og så tar vi en kaffe på Il Moro etterpå.

søndag, august 06, 2006

Tur i parkenJeg og mamma var i parken og så kom pappa også. Jeg syns det er så artig å vasse i fontena. Kjempestas med alt vannet.

Blåbær og bringebær er kjempegodt

I dag hadde vi kjempegod dessert - bringebær og blåbær. Det var så godt. Jeg må tilstå at jeg hadde allerede smakt på et bringebær. Jeg og mamma var på Sultan og handla, og da klarte jeg å snappe til meg et bær og putte i munnen. Jeg kan godt spise dessert hele tiden altså..

torsdag, august 03, 2006

Første dag i barnehagen

I dag begynte jeg i barnehagen. Det gikk fint. Vi var der og lekte litt. Jeg hilste på hun som skal være min kontaktperson på avdelingen. Jeg syns hun ser veldig snill ut, men jeg er litt skeptisk. Det var best når mamma var sammen med meg. Jeg vil at mamma skal være der hele tiden. Men det vil visst ikke mamma og pappa og barnehagen..

Etter at jeg var i barnehagen og jeg hadde sovet en blund, var vi hos mammaen til Brage. Brage var i barnehagen, og vi spiste is og jeg lekte med lekene hans på verandaen. Så henta vi han i barnehagen.