Lars Johan i parken

onsdag, oktober 24, 2007

GodguttenVi planter tulipanløker på morfar si grav

Jeg hjelper mormor med å plante tulipanløker på grava til morfar. Det skal bli til fine blomster i mai. Jeg tok med en fin rød rose som vi pynter på grava med.

Koser meg i badekaret


Det er så gøy å bade i badekar !

tirsdag, oktober 23, 2007

Mimi


Bilde av mimi-pusen som heter Petter.

Oldefar er 96 år i dag !!

Oldefar 96 år - GRATULERER MED DAGEN !!!

Jeg fikk ballong
Jeg og Erik Alexander tar bilde av hverandre, og dette tok han av meg. Siden de fleste av bildene mamma tok er sammen med Erik Alexander, så kan vi ikke publisere de her. Men det ble mange fine i alle fall.

Vi var sammen med oldefar, mormor, Bjørg, Terje, Anne, Erik Alexander, Julia, Øystein og Dag. Lars Johan hadde vært med på å lage bløtkake og rosinboller som vi hadde med. Han laga også to tegninger som vi stifta sammen og lagde til et spesielt gratulasjonskort til oldefar. Ble kjempefint. Vi hadde smørbrød og kaker. Ballonger til de små. Faktisk var vi oldebarn nr. 12, 13 og 14 som var på besøk. Alle tre to år. Vi er glade for å få feire bursdagen til oldefar sammen med han.


BollebakstJeg, mormor og mamma baker boller. Vi skal ha de med i selskapet i ettermiddag, men vi må selvfølgelig prøvesmake. Veldig godt med hjemmelaga jordbærsyltetøy på.

Jeg pynter oldefar sin kake


Oldefar har bursdag i dag. Her pynter jeg og mormor bløtkaka vi skal ha med til selskap i ettermiddag. Det var veldig gøy å være med å pynte. I går var jeg nemlig med på å bake kakebunn, så dette prosjektet er jeg med på fra begynnelse til slutt !

mandag, oktober 22, 2007

søndag, oktober 21, 2007

Maria og Lars Johan

Vi er på besøk hos Brita, Jan, Sol og Maria. Her viser jeg Maria, 10 mnd, hvordan kaninen min ser ut. Ho er veldig interessert. Heldigvis er jeg husvarm nå, for det var veldig irriterende og skummelt da ho prøvde å ta smokken min da vi kom..

Se så søt !

Besøk av tante Runa og onkel Stian

Onkel Stian og tante Suna kommer på besøk og vi spiser middag sammen. Her er jeg sammen med tante Runa.

lørdag, oktober 20, 2007

Vi drar en tur til Sunnmøre

Jeg og mamma slapper av på kafé på Gardermoen. Jeg drikken en stor appelsinjuice. Vi gleder oss til å komme til mormor. Og vi er kjempeheldige og kommer med på føyet. Bare to ledige seter igjen - og de var til oss !!

Stor stas å se mormor. Her får jeg en traktor med tilhenger. Det var gøy å leke med den !

mandag, oktober 15, 2007

På Lillestrøm

Vi er på besøk hos Janne, Øyvind og Thomas. Her hjelper vi Janne å lage pannekakerøre.
Veldig godt med pannekaker til middag.

Vi koser oss på Jannes fang

Og her spiser vi appelsiner til dessert.

Det var artig å ta en tur til Lillestrøm. Lars Johan syntes det var stor stas å ta tog og trikk. Lars Johan og Thomas leika seg masse i lag og så ut til å ha det heilt topp. Dette må vi gjøre flere ganger.


søndag, oktober 07, 2007

På søndagstur

Vi er ute på tur, og her er vi på Rådhuskaia og ser på båter.

Akershus festning
Vi ser på fotoutstilling. Utrolig fine dyrebilder.
Vi avslutter dagen på San Leandro med kjempegod tapas.