Lars Johan i parken

mandag, mars 24, 2008

2. påskedag på turI dag har vi vært på kafe med Oscar og Eva, Toril og Craig. Etterpå reiste vi ned på reggae-båten en tur, og Lars Johan fikk danse og prøve rocke-ring. Stor stas :-)

søndag, mars 23, 2008

1. påskedag i Gullhella
Med Hildegunn


Kong Rufus

Skipspus

Gøy med sklie

Jeg kjører taxi

Jeg koser meg med påskeegg på fanget til Mats

Jeg får lov til å mate pus

I dag reiste jeg og mamma med trikk og tog til Gullhella. Vi hadde en super dag med tur ut i snøen og kos inne. Hildegunn og Mats varta opp med ribbe til middag og is til dessert. Og det var to trøtte Oslo-boera som reiste inn igjen på kvelden. Lang dag med mye artig. Tusen takk :-)

lørdag, mars 22, 2008

På tur i parkenVi er på tur i Birkelunden. Lars Johan og mamma har bakt muffins og vi har med sitteunderlag, kakao og appelsin.

fredag, mars 21, 2008

Påskeharen har vært på besøkOg jammen hadde påskeharen lagt igjen både leker og godterier i påskeegget. Lars Johan mente han så påskeharen i parken og slengte mange susser og ropte tusen takk..

tirsdag, mars 18, 2008

På båttur


På båttur sammen med Sam og familien. Både Erik Alexander og Lars Johan syns det var gøy å være på båttur.

mandag, mars 17, 2008

onsdag, mars 12, 2008

På Møvenpick-hotellet

Her bader jeg med armringer for første gang.

Veldig god eplejuice :-)

tirsdag, mars 11, 2008

lørdag, mars 08, 2008

På lekeplassenDet finnes en kjempefin lekeplass i el Gouna. Her er jeg sammen med mamma og pappa.

fredag, mars 07, 2008

Vi koser oss på stranda

Jeg og Erik Alexander syns det er topp å grave i stranden. Han er litt mere glad i å bade enn meg.. Heldigvis er det både vann og sand her i Egypt :-)

torsdag, mars 06, 2008

Vi drar til El Gouna

Jeg, mamma, pappa, Anne Kathrin og Erik Alexander er i El Gouna i huset til farfar og Monique. Mamma skal være her en uke, mens vi andre er så heldige og blir 2 hele uker. Vi gleder oss masse. PS: vi legger ikke ut så mange bilder fra el gouna, for det visesr seg at de fleste er sammen med Erik Alexander, og han kan vi ikke vise på bloggen. Derfor er det et redusert antall som dere ser her - men vi har mange fine om dere kommer hjem og ser hos oss :-)