Lars Johan i parken

søndag, juli 26, 2009

Tusenfryd

Vi er på Tusenfryd sammen med Elisabet, Tommy og Júlia. Hadde en kjempefin dag som ble avsluttet med middag på Noahs. Heldig med været var vi også :-)
Júlia og Lars Johan kjører fly. Skulle stått SAS der da men :-)
Edderkoppen
Tommy og Lars Johan foran, Elisabet og Júlia bak.
Hendene i været !
Denne var moro :-)

Motorsykler

To trøtte barn på Noahs

lørdag, juli 25, 2009

Bringebærcoulis


I dag har vi vært i på Haslum og plukka bringebær. Mamma har laget bringebærsyltetøy. Nå er det guttaboys sin tur til å lage bringebærcoulis. Blir sikkert kjempegodt på riskrem, is eller kanskje til kake.. Nam-nam :-)

onsdag, juli 22, 2009

Karius og Baktus - teater i Frognerparken


Markus og Lars Johan, Evy og mamma er på i Frognerparken og vi ser på Karius og Baktus i teaterteltet. Litt skummelt når tannbørsten kommer, ellers helt supert !

lørdag, juli 18, 2009

Vi lager jordbærsyltetøy


I dag reiste vi til Årnes og plukka to brett med jordbær. Nå har vi kjøpt inn sukker, syltepulver og bokser. Mamma rensker bær, pappa rører syltetøy, Lars Johan er sjef for lokkene. Skikkelig teamwork, og masse deilig syltetøy i fryseren som kommer til å være akkurat passe helt til neste sommer :-)

torsdag, juli 16, 2009

Må vise fram kronen min til Fafa og Moni


Under frokosten kom jeg på at Fafa og Moni hadde ikke sett kronen min. Så da hadde jeg den på og hadde 4 års bursdag - bare på lat !

onsdag, juli 15, 2009

Henie Onstad-museum / besøk hos tante Molla og onkel Kjell

Jeg og mamma er på Henie Onstad Kunstsenter sammen med Fafa og Monique. Jeg ble veldig begeistret for hovedutstillingen av den sveitsiske kunstneren Jean Tinguely.
" ”Bevegelse” er nøkkelordet for den sveitsiske kunstneren Jean Tinguely (1925-1991). For første gang vises en separatutstilling med hans arbeider i Norge. Kunstneren begynte tidlig å eksperimentere med motorer og elektriske innretninger, før han tok store maskinelle konstruksjoner i bruk. På denne retrospektive utstillingen presenteres radioskulpturer, apparater du kan sykle på, kinetiske relieffer, maskiner som kaster baller i luften og flere sosiale begivenheter, der selvødeleggende maskinskulpturer går opp i fyrverkeri og røyk."
Dette visste ikke vi da vi dro - men det viste seg altså å være midt i blinken, også for en rastløs gutt på fire år..Dagen ble avsluttet med reker hos tante Molla og onkel Kjell på Nordstrand. Her prøver onkel Kjell å lære meg noen golfttriks :-)

mandag, juli 13, 2009

Monique og Fafa på besøk

Fafa og Moni er her, og jeg har laget fly. Jeg er pilot, og jeg har veldig snille passasjerer. Mamma er flyvertinnen min.. :-)

lørdag, juli 11, 2009

På lekeland


Lars Johan og mamma er på lekeland. Kjekt å kose seg inne i regnværet..

mandag, juli 06, 2009

Fergesvele er kjempegodt


Vi er på vei til Oslo igjen, og her er vi på ferga til Molde. Sveler er godt, og fergesveler er aller best..

lørdag, juli 04, 2009

Jeg bader i hagen

Jeg har fått basseng og det måtte prøves i hagen. Kjempegøy å bade !

fredag, juli 03, 2009

Tur til Sunnmøre

Vi er på vei til Skodje igjen for å besøke mormor. Mamma skal i bursdagsselskap til Linda i morgen og jeg skal overnatte alene for første gang. Det var fullt fly til Vigra, så vi reiste til Molde i stedet for.
En liten matpause på fergekaia før vi tar ferga over fjorden.
Jeg har fått teltpakke av mormor. Nå har jeg telt, sovepose, kikkert, kompass og en egen liten sekk til å ha det i. Og det er jammen deilig med telt for det er nesten 30 grader og varmt hos mormor.